Wat is project superbody?
Het programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken: of het doel nu afvallen, aankomen of juist in balans blijven is. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om een gezonde lifestyle te realiseren. Jouw coach helpt je op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

Hoe werkt het als ik mij inschrijf?
We plannen een intakegesprek waarin je samen met de voedingsdeskundige het project bespreekt. Het programma geeft je een wekelijks voedingsadvies, inclusief boodschappenlijst, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van je lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van je werk én het aantal uren dat je sport. Daarnaast houdt het programma rekening met voorkeuren, eetpatronen en allergieën of intoleranties. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Hoe vaak zie ik de voedingsdeskundige?
Wekelijks plannen we een onderhoud in om enkele zaken te bespreken en indien nodig het programma aan te passen. Om de 2 weken zal je ook opgemeten worden zodat we de gewicht, spiermassa en vetmassa kunnen opvolgen.

Hoeveel gewicht zal ik verliezen? 
Het voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 1 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en de andere twee pijlers van: Gezond bewegen en Relax.

P R O J E C T    S U P E R B O D Y